MK3015-sagemblengna enclosed Metal Serat laser Mesin motong Jeung tabel Interexchange

MK3015-sagemblengna enclosed Metal Serat laser Mesin motong Jeung tabel Interexchange

Pondok Description:

【Informasi Dasar】 Nami: MK3015- Jeung Cover palindung Jeung otomatis ditukeurkeun Table Prinsip gawé serat laser mesin motong Serat mesin motong laser anu dilengkepan ngarah dunya sumber laser serat anu dibangkitkeun laser kuat yén museurkeun kana objék jeung ngakibatkeun lebur instan tur évaporasi. motong otomatis ieu dikawasa ku system.This kontrol numeris nyaeta mesin hi-tech integrates téhnologi serat laser canggih, kontrol numeris na precision machiner ...


jéntré produk

Tags produk

Informasi Dasar

Ngaran :MK3015-  With Protective Cover And Automatic Interchangeable Table

Prinsip gawé serat laser mesin motong

Serat mesin motong laser anu dilengkepan ngarah dunya sumber laser serat anu dibangkitkeun laser kuat yén museurkeun kana objék jeung ngakibatkeun lebur instan sarta évaporasi.

motong otomatis ieu dikawasa ku system.This kontrol numeris nyaeta mesin hi-tech integrates téhnologi serat laser canggih, kontrol numeris jeung téhnologi mesin precision.

Produk parameter :

Jenis Mesin MK3015F
laser Sumber lmported aslina serat laser IPG / Nlight
 kakuatan 1000W 2000W 3000W 4000W 6000W 8000W 12000W
aréa motong 1500mm * 3000m, 1500 * 4000mm, 2000 * 4000mm1500 * 6000mm, 2000 * 6000mm; rentang motong, jsb)
Max.cutting Speed Gumantung kana bahan jeung ketebalan
Repositioning akurasi + 0.02mm
Total Eléktro Consumptionn <18KW <18KW <22KW <25KW <31KW <39KW <52KW
Sasayogian tanaga 380V / 50Hz / 60Hz / 60A
Area nempatan 9000x5000mm (Nganggo motong aréa 1500 × 3000 sabagé conto)

Fitur tina mesin :

1. ongkos pisan low: motong sakabeh raja logam lambar maké hawa;

2. kinerja tinggi: asalna diimpor sumber laser serat, kinerja stabil;

hirupna bisa leuwih 100.000 jam;

speed 3.High motong na efisiensi; motong leuwih 10 méter pelat ipis per menit;

pangropéa 4.Laser haratis;

5.Smooth na edges rupa jeung surfaces, distorsi leutik, lemes jeung outlook geulis;

motor servo 6.importaed sarta sistem gearing enduring motong tepat;

software 7.Versatile sangkan rupa grafis jeung tékstual design; gampang, operasi fléksibel tur merenah.

Aplikasi Area:

图片 2

Mékanis & Eléktro Equipment , Wagub Téknik , Switchboard Produsén , Produk steel Steel , renovasi & decor Gawé , Dapur Equipment , cahaya Cover , Jewelery (Metal, Séng & steel Steel) , Asesoris Car , tontonan , iklan dewan , Metal Urug jsb jeung loba deui Industri béda.
Bahan ngolah
steel Steel Lambaran & kerung pipe , Karbon Steel Lambaran & kerung pipe , steel Beusi Lambaran & kerung pipe , lambaran Galvanized & kerung pipe , Lempeng Electrolytic , Aluminium & Gold , titanium Lempeng , Aluminium , Kuningan , Langka Metal , keramik. Industri shipbuilding, struktur jaringan, baja, rékayasa laut, pipelines minyak jeung industri lianna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali