Shenzhen Jieun laser Equipment Co., Ltd. nyaéta parusahaan profésional specializes dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan di luhur-tungtung machineries téhnologi motong seni laser.
Parusahaan urang diwangun ku sababaraha Industri laser personals teknis pangalusna, Simkuring gabungan-venture jeung duanana laser lembaga studi domestik sarta leuwih-sagara, ngamekarkeun élmu optik model canggih operasi, precisions tinggi, speed motong tinggi, kaayaan dina kecerdasan automations seni, sarta dibuktikeun luar biasa stabilities dina kinerja sistem laser cutter. Produk urang geus dipikawanoh salaku salah sahiji produk pangalusna industri urang owing kana kaayaan luhur.

Taros Kami Read More

Artikel produk

Arrivals anyar