Shenzhen Bëni Laser Pajisje Co, Ltd, është një kompani profesionale e specializuar në kërkimin shkencor, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e lartë fund makinerive prerja art Laser Technology.
Kompania jonë përbëhet nga disa personals më të mira teknike të industrisë lazer, Ne-sipërmarrje të përbashkët me të dy institucionet e vendit dhe mbi-dete studime lazer, për të zhvilluar optikë të avancuara modele operacion, precisions lartë, shpejtësi të lartë prerjes, gjendjen e inteligjencës Automations artit, dhe provuar të jashtëzakonshme stabilities në performancën e sistemeve prestar lazer. Produktet tona kanë qenë njohur si një nga produktet më të mira të industrisë së për shkak të gjendjes më sipër.

Na kontaktoni Lexo më shumë

Featured Produkte

Arritje të reja