Шенжен направи нови почетна Ласерски е

图片 1

Шенжен направи нови почетна Ласерски, По поставување на филијала на компанијата Сингапур гард ласерски, Малезија филијала компанија Итн, сервисниот центар во Сингапур беше официјално пуштена во употреба за обука и поправка цел за пазарот на Југоисточна Азија на Nov.13 та , 2018

Направете Ласерски ќе биде вашиот најдобар избор за ласерски машина за сечење и силна назад за вашиот успех .500W-15000W

Вашиот избор е нашата гордост, вашиот успех е нашата мотивација.

Рене Сју What'app / Фејсбук / Lindedin: +8618664173525


Време на мислењето: Nov-27-2018