Шенжен Направете ласерска опрема копродукции, Ltd е професионална компанија специјализирана за истражување, развој, производство и продажба на high-end машинерии уметност ласерско сечење технологија.
Нашата компанија се состои од некои од најдобрите ласерски индустрија технички Лични, Ние заедничко вложување со домашни и над-морињата ласерски студии институции, за развој на напредни модели оптика операција, висок одредувана, со голема брзина за сечење, состојба на интелигенција на уметноста automations, и докажано исклучителни стабилности во перформансите на ласерски машина системи. Нашите производи се признати како еден од најдобрите производи во индустријата се должи на горенаведените услови.

Контактирајте не Прочитај повеќе

Избрана производи

Нови пристигнувања