MK3015-Sakabehe terlampir Metal Serat Laser Machine Cutting Kanthi Tabel Interexchange

MK3015-Sakabehe terlampir Metal Serat Laser Machine Cutting Kanthi Tabel Interexchange

Short Description:

【Informasi dhasar】 Jeneng: MK3015- Kanthi Cover Protective Lan otomatis Interchangeable Tabel Ing asas apa serat laser machine nglereni Serat mesin nglereni laser dilengkapi anjog donya sumber laser serat kang ngasilake laser kuat sing fokus ing obyek lan mimpin kanggo leleh cepet lan penguapan. nglereni otomatis dikendhalèkaké déning system.This kontrol angka iku mesin hi-tech nyawiji teknologi serat laser majeng, kontrol angka lan tliti machiner ...


Detail produk

Tags Product

Informasi dhasar

Jeneng :MK3015-  With Protective Cover And Automatic Interchangeable Table

Ing asas apa serat laser machine nglereni

Serat mesin nglereni laser dilengkapi anjog donya sumber laser serat kang ngasilake laser kuat sing fokus ing obyek lan mimpin kanggo leleh cepet lan penguapan.

nglereni otomatis dikendhalèkaké déning system.This kontrol angka iku mesin hi-tech nyawiji teknologi serat laser majeng, kontrol angka lan teknologi mesin tliti.

Product paramèter :

Jinis Machine MK3015F
laser Source lmported asli serat laser IPG / Nlight
 Power 1000W 2000W 3000W 4000W 6000W 8000W 12000W
area Cutting 1500mm * 3000m, 1500 * 4000mm, 2000 * 4000mm1500 * 6000mm, 2000 * 6000mm; sawetara nglereni, etc.)
Max.cutting Speed Gumantung ing materi lan kekandelan
repositioning Akurasi + 0.02mm
Total Listrik Consumptionn <18KW <18KW <22KW <25KW <31KW <39KW <52KW
Power Supply 380V / 50Hz / 60Hz / 60A
Area dikuwasani 9000x5000mm (Nggunakake nglereni area 1500 × 3000 minangka conto)

Tambahan saka mesin :

1. biaya kurang banget: nglereni kabeh raja saka logam sheet nggunakake online;

2. kinerja dhuwur: Originally diimpor sumber laser serat, stabil kinerja;

umur bisa liwat 100,000 jam;

kacepetan 3.High nglereni lan efficiency; nglereni liwat 10 meter saka lancip piring saben menit;

pangopènan 4.Laser kanggo free;

5.Smooth lan sudhut nggoleki lan lumahan, distorsi cilik, Gamelan lan wawasan ayu;

motor servo 6.importaed lan sistem gearing awet terus nglereni pas;

lunak 7.Versatile mbisakake macem-macem grafis lan Tèknologi desain; gampang, operasi fleksibel lan trep.

Aplikasi Area:

图片 2

Mekanikal Electrical Equipment , Engineering Workshop , Saklar Produsen , Product Steel , Renovasi & Decor Work , Kitchen Equipment , Lighting Cover , Jewellery (Metal, Seng & Steel) , Aksesoris Car , Spectacle , Ad Papan , Metal Furniture dll Lan Akeh More Industry beda.
Material Processing
Steel Sheet & berongga Pipe , Karbon Steel Sheet & berongga Pipe , Stainless Iron Sheet & berongga Pipe , Sheet Galvanized & berongga Pipe , Plate Manganese , Aluminium & Gold , Titanium Plate , Aluminium , Kuningan , Langka Metal , Ceramics. industri damel kapal, struktur jaringan, baja, engineering marine, pipelines lenga lan industri.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk