Shenzhen Priksa laser Equipment Co., Ltd. perusahaan profesional spesialisasi ing riset, pembangunan, produksi lan dodolan dhuwur-mburi Genting teknologi nglereni seni laser.
Our company kasusun saka sawetara industri laser personals technical paling, We peserta-sukan karo loro laser institusi pasinaon domestik lan liwat-segara, kanggo berkembang optik model majeng operasi, precisions dhuwur, kacepetan nglereni dhuwur, negara saka Intelligence Equipment seni, lan buktiaken ngédap stabilities ing kinerja sistem laser kanggo motong. Produk kita wis dikenali minangka salah siji saka produk paling industri Amerga kawontenan ndhuwur.

Contact kita Read More

Featured Products

Baru